ROCKPERRY RELOAD PERUUTETAAN!

Vaasassa 4.-5. Syyskuuta järjestettäväksi ilmoitettu Rockperry Reload 2020 tapahtuma peruutetaan Koronavirusrajoitusten aiheuttamien turvavälien sekä ulkomaisten artistien karanteeniuhan takia.

Uutta ajankohtaa tapahtumalle ei toistaiseksi katsota, vaan ennakkoon hankitut liput palautetaan ilman palvelumaksuja NetTicket lipunvälittäjän toimesta, joka on yhteydessä lipunostajiin.

Suunnittelemme jo tulevia festareita, mutta tähän palaamme kun on tiedotettavaa.

 

Pahoitellen
Rockperry Reload

Stay Safe & Full with Energy

Sparzanza-logo

Yli 20 vuotta toiminnassa ollut hard rock -kone Sparzanza (SE). Tähän mennessä seitsemän pitkäsoittoa julkaissut orkesteri on nähty Suomessa useasti ja se onkin vuosien saatossa luonut maahan vankan kannattajakunna. Klubikeikkojen lisäksi Sparzanza on aiemmin hurmannut rockfestivaalien yleisöä mm. Qstockissa, Sauna Open Airissa, Myötätuulirockissa ja RockCockissa.

Vaasaan kesäkuussa saapuu bändi, joka luottaa reiluun kitarointiin, päähän porautuviin melodioihin ja tummuuteen, joka tuntuu mielen syvimmissäkin sopukoissa.

Norjalaisen punk rockin ikonin Turbonegron laulajana vuosien 1993–2010 ajan toiminut ja mm. ”All My Friends Are Dead” sekä ”I Got Erection” -hiteillä äänijänteitään väläytellyt Hank Von Hell saapumassa Suomeen varsin menestyksekkäästi käyntiin lähteneen soolouran tiimoilta. Hankin vuonna 2018 ilmestynyt sooloalbumi ”Egomania” on kerännyt ylistystä kotimaan medioissa ja nyt mies saadaan vihdoin esittämään entisen bändinsä hittien lisäksi Suomeen myös omaa soolotuotantoaan.

 

Klamydia

Vuosien saatossa kansakunnan kaapinpäälle noussut ja yli 30 vuotta toiminnassa ollut suomirockin legenda Klamydia nähdään itse oikeutetusti jälleen omalla kotikentällään festarilavalla kun yhtyeen hittikavalkadi paukahtaa käyntiin Villa Sandvikenin pimenevässä illassa. Bändi ei varmaan liiemmin esittelyjä kaipaa sillä kaikki vannoutuneet rockin ystävät ovat varmasti elämänsä aikana bändin hittejä ääneen lauleskelleet.

 

Shiraz Lane

Vantaalainen rockjyrä Shiraz Lane on noussut varsin lyhyessä yhdeksi kotimaisen rockin potentiaalisimmaksi vientitoivoksi. Yhtye on tullut tunnetuksi äärettömän energisenä ja tiukkana livebändinä ja yhtyeen viimeisin ”Vibration I” EP on vienyt yhtyettä yhä tiuhempaan tahtiin myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Rockperry Reload on luvassa taattu meno kun bändi on lavalla!

Wolfheart

Harvakseltaan kotimaassa keikkaileva winter metal -yhtye Wolfheart saapuu ensimmäiselle visiitilleen Vaasaan esiintyen Rockperry Reload 5. päivä syyskuuta. Vuonna 2012 Before The Dawn, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace ja RoutaSielu saivat jäädä, kun suomalaisen metallin monitoimimies Tuomas Saukkonen ilmoitti keskittyvänsä vain ja ainoastaan Wolfheartiin. Jo ensimmäinen albumi ”Winterbown” keräsi runsaasti kehuja vuonna 2013 ja sittemmin yhtyeen julkaisemat ”Shadow World” – ja ”Tyhjyys”-albumit ovat vieneet musiikkia musiikkia entistä dramaattisempaan ja elokuvamaisempaan suuntaan. Kansainväliseksi menestykseksi noussut neljäs albumi ”Constellation of the Black Light” ilmestyi syyskuussa 2018 Napalm Recordsin kautta ja nyt tämän vuoden huhtikuussa  julkaistu ”Wolves of Karelia” soi jylhempänä kuin koskaan.

Tulenkulkijat

Tulenkulkijat on vaasalainen alt/rock bändi, joka kumartaa suomirokin suurten naisten suuntaan ja pyllistää muoviselle kertakäyttökulttuurille.

Raivoa ja haikeutta. Haurautta ja karheutta! Kaunis ja ruma. Vastakohtien rakkaus.

 

Eld

Eld on vaasalainen yhtye, joka perustettiin kesäkuussa 2019. Bändi soittaa energista rokkia, missä kuuluu myös punk- ja stonervaikutteet. Eld kutsuu omaa tyyliään space punkiksi, sillä jäsenet saavat inspiraatiota avaruuden äärettömyydestä ja tuntemattomasta elämästä. Bändissä soittavat Space Jam Joel, Jupiter Jim Justice, Dave D’weirdo, Zeta & Jessy Jetpack.

Heartquake

Heartquake on keväällä 2019 perustettu bändi. Ryhmä toimi aiemmin nimellä Carrie and the Countdown Cafe, mutta oman tuotannon alkamisen myötä nimi vaihtui Heartquakeksi.

Heartquaken musiikkia voisi kuvailla melodiseksi hard rockiksi. Bändin jäsenten musiikilliset esikuvat löytyvät pääsääntöisesti 80-luvun rock- ja heavy rock-yhtyeistä, mutta mitenkään tietoisesti ei pyritä tekemään tietyn musiikkigenren mukaista tuotantoa vaan pidetään mieli avoimena ja tehdään omaan korvaan hyvältä kuulostavaa musiikkia. Heartrockia.

Tällä hetkellä julkaistuja kappaleita on kolme ja ne löytyvät Youtubesta. Neljäs on tulossa ulos lähipäivinä ja tarkoituksena on tehdä jossain vaiheessa pitkäsoittolevy.

Heartquaken laulajana toimii Lilian Martin, kitarassa Jani Kuoppamaa, rummuissa Sami Peltoharju, koskettimissa Jake Angervo ja bassossa Rami Kangas.

 

Kurator on palannut ja soittaa aitoa raskasta metallia Närpiöstä. Viileillä kitarariffillä ja kovalla metal-vokalistilla, joka saa Rob Halfordin kateelliseksi, bändin live-show on vertaansa vailla.

Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1999 ja oli aktiivinen vuoteen 2007. Kurator yhdistyi uudelleen vuonna 2019.

 

Kurator

 Suamenlejjona

Suamenlejjona sai alkunsa vuonna 1995 Turussa, kun Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa. Suamenlejjona yhdistelee musiikissa humoristisesti metalli- ja hevimusiikin tyylejä.

 

 

Suamenlejjona

Pin It on Pinterest

Jaa tämä